Novetats

 
Imatge
 Dona'ns la teva opinió i les teves aportacions en tots els temes que t'afecten o interessen: feina, una casa per viure, estudis, oci, viatjar, salut, esport, cultura...A continuació, hi trobaràs una breu enquesta on pots donar la teva opinió de forma ràpida des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.Enquesta per a joves de 14 a 18 anys:http://menorcaesjove.cime.es/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=ENQ1 Enquesta per a joves de 19 a 30 anys:http://menorcaesjove.cime.es/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=ENQ2PARTICIPA. EL TEU FUTUR I EL FUTUR DE TOTS DEPÈN DE TU


 
Imatge
El Pla Menorca Jove continua amb la fase de participació, i per a què sigui un Pla per a totes i tots i de tota Menorca, necessita la participació de tota la gent jove.S'han treballat unes enquestes molt breus per a què tot el jovent d'entre 14 i 30 anys la pugui contestar en uns minuts, des de qualsevol dispositiu mòbil, tableta o ordinador.T'animes a participar? La teva veu és important! 
 
Imatge
Durant els darrers mesos s'ha duit a terme  quatre taules de treball amb l'objectiu de debatre i analitzar diferents temes i aspectes de la vida de la persona jove. Ja podeu trobar els informes de les conclusions recollides a cada taula.
 
Imatge
Finalitzades les primeres taules de totes les temàtiques tractades al Pla Menorca Jove.

Ja tens a la teva disposició els informes de les dues darreres taules, ocupació i formació, oci i temps lliure.

Encara tens l'oportunitat de participar a la segona taula d'oci i temps lliure, dia 13 de març as Mercadal, o a la taula transversal dia 21 de març a la Seu del Consell Insular de Menorca a les 16'00h.

Participa. 
 
Imatge
 El procés participatiu ja ha celebrat les primeres taules de treball de creixement personal, salut, ocupació i formació, oci i temps lliure.

Pots consultar els informes de les taules de creixement personal i salut i si vols fer alguna aportació tens fins el diumenge 26 de febrer per enviar-la al correu electrònic menorcaesjove@cime.es
 
VIDEO
Joves artistes t'animen a participar en el Pla Menorca Jove, perquè la teva veu és important!

Ara és el moment!
 
Imatge
Si pertanys a una entitat et pots inscriure en el procés participatiu, on podràs donar la teva opinió en cinc taules temàtiques; tanmateix, si no pertanys a cap associació també hi pots participar com a jove a títol individual.Emplena la inscripció i fes-la arribar a l'adreça electrònica menorcaesjove@cime.es
 
Imatge
EL PLA MENORCA JOVE A FACEBOOK - TWITTER.

Ajuda'ns a arribar a tots els joves  i les joves de Menorca. Comparteix les nostres pàgines i les nostres comunicacions amb els teus amics i amigues. Que tothom conegui el Pla Menorca Jove.
 
Imatge
El Pla Menorca Jove t'escolta:

Si vols avançar podem descobrir junts què preocupa la gent jove i quines solucions podem donar a tots els temes que t'afecten:

Trobar o canviar de feina, una casa per viure, formar una família, divertir-te, viatjar, estudiar, ajudar els altres, participar en política, millorar el medi ambient, fer esport, aprendre idiomes...

Aprofita la teva joventut per canviar el món dels grans, perquè serà el món que trobaràs quan tu ho siguis.
 
Imatge
Tens l'oportunitat de participar de forma plena en tots els àmbits que t'afecten com a jove.

Pots participar, opinar i donar les teves aportacions, a totes les taules temàtiques.

Però també pots participar en allò que més t'interessi o més coneguis, hi ha 5 taules temàtiques, tu tries, tu decideixes, tu opines!
 
Imatge
El Pla Menorca Jove parteix d'un any de feina, amb un exhaustiu document de diagnosi de la realitat juvenil a Menorca.

Informa´t de tot el que us afecta com a joves a la Diagnosi del Pla Menorca Jove. OBSAM.
 
 
 
CIME
Menorca es jove - Joventut i participació