Imatge
Tens l'oportunitat de participar de forma plena en tots els àmbits que t'afecten com a jove.

Pots participar, opinar i donar les teves aportacions, a totes les taules temàtiques.

Però també pots participar en allò que més t'interessi o més coneguis, hi ha 5 taules temàtiques, tu tries, tu decideixes, tu opines!
 

PARTICIPA A LES TAULES TEMÀTIQUES

ImatgeTens l'oportunitat de participar de forma plena en tots els àmbits que t'afecten com a jove.

Pots participar, opinar i donar les teves aportacions, a totes les taules temàtiques.

Però també pots participar en allò que més t'interessi o més coneguis, hi ha 5 taules temàtiques, tu tries, tu decideixes, tu opines!Tens cinc taules temàtiques on pots participar:TAULA DE CREIXEMENT PERSONAL. Necessitam la teva opinió i la teva aportació en qüestions com habitatge, família, emancipació, visió del jovent menorquí dins el seu desenvolupament en edat jove. Opina sobre tot el que t'afecta com a jove i com a persona de ple dret.

TAULA D'OCUPACIÓ – FORMACIÓ. La teva opinió i la teva aportació és important en qüestions relacionades amb ocupació, formació i educació.

TAULA D'OCI I TEMPS LLIURE. Jove, has de ser el responsable de l'oferta d'oci i temps lliure i cultural, de la defensa de la llengua catalana i la promoció dels joves artistes de Menorca, i tractarem el turisme juvenil que volem.

TAULA DE SALUT. La veu del jovent ha de guiar-nos en les actuacions sobre salut, esports i tots els hàbits que assegurin una ciutadania més sana des del punt de vista físic, psicològic, mental i emocional.

TAULA DE PARTICIPACIÓ. La gent jove ha d'incentivar l'associacionisme, la participació, la cooperació internacional i acabar essent la responsable de dissenyar les polítiques del futur.


 
Compartir
CIME
Menorca es jove - Joventut i participació